Bli Ett Mobilare Företag!

De flesta företag som har några anställda har ett telefonsystem. Många arbeten kräver att det går att få tag på personer på kontoret eller på fält. Det är dock ofta ganska körigt för den som ska ringa att hålla koll på alla nummer och vem som var dem. Är det på ett kontor har oftast alla varsin bärbar telefon som alltid ska med, men som ganska ofta dyker upp på lite olika ställen. Finns det en växel underlättar det en hel del. Då är det bara ringa dit så kommer man förhoppningsvis fram till rätt person tillslut. Telefonväxlar är dock krävande i underhåll och ganska dyra i drift och uppdateringar.

Istället för en egen, fysisk, telefonväxeln kan ni använda en virtuell telefonväxel, som IP-centrex. Då fixas underhåll och reparationer centralt och ni slipper allt sådant. Det är också en stor skillnad i skalbarhet jämfört med en vanlig telefonväxel. En virtuell växel minskas och förstoras enkelt för att det ska vara så anpassat som möjligt till den storlek företaget behöver. Det är bra mycket modernare och det frigör i längden ganska mycket pengar och minimerar onödigt strul. Det kan påverka hela företaget som det gjorde när Örebro kommuns växlar låg nere.

Ip-telefoni

Ofta går samtalen över Internet (Ip-telefoni) när man har virtuell växel. Det gör att kvaliteten hela tiden är så bra som möjligt och att strul med telefonledningar inte hindrar er från att använda telefonen. Det gör för det mesta också att det blir billigare att ringa alla samtal.